fbpx
STIFF ELBOW

Αρθρόλυση για Δυσκαμψία Αγκώνα (Stiff Elbow Release)

Άντρας 45 ετών προσήλθε με μετατραυματική δυσκαμψία. και σημαντικού βαθμού περιορισμό της έκτασης του αγκώνα.  Είχε υποστεί προ τριετίας συντριπτικό κάταγμα στον αγκώνα και τον καρπό που αντιμετωπίστηκαν αλλού και οδήγησαν σε σημαντικού βαθμού δυσκαμψία. Προεγχειρητικά ο ασθενής υποβλήθηκε σε αξονική και μαγνητική τομογραφία του αγκώνα που ανέδειξαν καλή ανατομία της άρθρωσης με διάτηρηση του χόνδρου της.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε χειρουργικά με ανοικτή αρθρόλυση, ακολούθησε το μετεγχειρητικό πρωτόκολλο αποκατάστασης και 3 μήνες μετά την επέμβαση ανέκτησε πλήρες εύρος κίνησης στην άρθρωση του αγκώνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.