fbpx
GAGLION_PREOP

Γάγγλιο Καρπού / Αρθροσκοπική Αφαίρεση (Wrist Gaglion Arthroscopic Removal)

Γυναίκα 28 ετών με ραχιαίο γάγγλιο καρπού προσήλθε για αφαίρεση. Η ασθενής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία καρπού που επιβεβαίωσε τη διάγνωση του γαγγλίου και η οποία δεν ανέδειξε περαιτέρω παθολογία στην άρθρωση του καρπού.

Η ασθενής υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική αφαίρεση του γαγγλίου, μια τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας και ταχείας αποκατάστασης.

Τα ράμματα αφαιρέθηκαν 7 ημέρες μετά την επέμβαση και η ασθενής επέστρεψε πλήρως στις δραστηριότητές της 2 εβδομάδες μετεγχειρητικά.  Το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν άριστο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.