fbpx
EEXX-logo

Εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου

Στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου  που έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στη Σύρο, ο κύριος Βενουζίου εκλέγχηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΧΧ.

Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου είναι:

  • Η ανάπτυξη προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης των μελών της.
  • Η ανάπτυξη στενών επιστημονικών σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων επιστημόνων, που έχουν σχέση με το αντικείμενο της Χειρουργικής Χεριού.
  • Η ανάπτυξη και προαγωγή των επιστημονικών σχέσεων με Εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες έχουν παρόμοιο επιστημονικό προσανατολισμό.
  • Η πρόοδος του αντικειμένου της Χειρουργικής Χεριού με στόχο τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών περίθαλψης του Ελληνικού λαού.

Ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική χρονιά στο νέο ΔΣ της ΕΕΧΧ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.