fbpx
HUMERUS FX_IMN_POSTOP

Κάταγμα Βραχιονίου / Αντιμετώπιση με Ενδομυελική Ήλωση (Humerus Fracture Nailing)

Γυναίκα 59 ετών με δρεπανοκυτταρική αναιμία υπέστη κάταγμα βραχιονίου αριστερά μετά από πτώση εντός της οικίας της.  Η ασθενής αντιμετωπίστηκε άμεσα χειρουργικά για την οποία επιλέχθηκε η τεχνική της οστεοσύνθεσης με ενδομυελικό ήλο, ώστε να περιοριστεί η απώλεια αίματος.  Η ενδομυελική ήλωση είναι μια τεχνική ελάχιστης παρεμβατικότητας που περιορίζει σημαντικά την αιμορραγία.

Η ασθενής νοσηλεύτηκε για 2 ημέρες και έλαβε εξιτήριο σε πολύ καλή κατάσταση.  Μετεγχειρητικά η ασθενής ανέκτησε πλήρες εύρος κίνησης στους 2 μήνες.

Κλινικό αποτέλεσμα 2 μήνες μετεγχειρητικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.