fbpx
SCAPHOID FX_POSTOP XR_F

Κάταγμα Σκαφοειδούς / Αρθροσκοπική Οστεοσύνθεση (Scaphoid Fracture Arthroscopic Assisted Reduction Internal Fixation)

Ασθενής 16 ετών υπέστη κάταγμα μεσότητας σκαφοειδούς οστού του αριστερού καρπού μετά από πτώση σε αγώνα μπάσκετ.  Οι αρχικές ακτινογραφίες δεν ανέδειξαν την εστία του κατάγματος και ο ασθενής λόγω εμμένοντος πόνου στον καρπό υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία.  Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πλήρες κάταγμα στη μεσότητα του σκαφοειδούς.

Λόγω αυξημένων αθλητικών υποχρεώσεων ο ασθενής επέλεξε τη χειρουργική θεραπεία και υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικά υποβοηθούμενη οστεοσύνθεση του κατάγματος του σκαφοειδούς.

Έξι εβδομάδες μετεγχειρητικά ο ασθενής επέστρεψε στην αθλητική του δράση πλήρως.

Έξι εβδομάδες μετεγχειρητικά ο ασθενής επέστρεψε στην αθλητική του δράση πλήρως.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.