fbpx
0f2c8b03d3e86842a78dd74bf58ca5afprel-progr-gr1

1ο Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Αγκώνα

Η Α’ Ορθοπαιδική Κλινική Α.Π.Θ., του Γ.Π.Ν. «Γ. Παπανικολάου» διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «1ο Σεμινάριο Αρθροσκόπησης Αγκώνα σε νωπά πτωματικά παρασκευάσματα».  Ο  Δρ. Ααρών Βενουζίου ήταν εκπαιδευτής στην πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα και συμμετείχε στο επιστημονικό πρόγραμμα δίνοντας διάλεξη με θέμα «Αντιμετώπιση Οστεοαρθριτικού Αγκώνα».

Η χειρουργική του αγκώνα αποτελεί ένα ταχέως εξελισσόμενο πεδίο στην ορθοπαιδική χειρουργική. Η αρθροσκοπική τεχνική, η οποία έχει μεταβάλλει δραματικά τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση σε ένα μεγάλο εύρος παθήσεων, έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και στο τομέα αυτό. Η αρθροσκοπική χειρουργική του αγκώνα αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία στην ορθοπαιδική κοινότητα, παρέχοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις στη φαρέτρα του σύγχρονου χειρουργού. Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν εκπαιδευτές διεθνώς αναγνωρισμένοι,  πρόσφερε πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στο χειρουργό που επιθυμεί να ειδικευθεί στις minimal invasive αρθροσκοπικές τεχνικές του αγκώνα, μέσω σύντομων διαλέξεων, παρουσιάσεων video, συζητήσεων περιστατικών και ομάδων εργασίας στα πτωματικά παρασκευάσματα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 στο Εργαστήριο Περιγραφικής ανατομικής Α.Π.Θ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Περιεχόμενα Άρθρου

Γνωρίστε τον ιατρό

Ο Δρ. Βενουζίου είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, ειδικός στη χειρουργική του άνω άκρου και στις παθήσεις ώμου, αγκώνα, καρπού και άκρας χειρός. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε μεγάλα κέντρα της Αμερικής και της Ευρώπης, κοντά σε επιστήμονες καταξιωμένους και πρωτοπόρους στη χειρουργική του άνω άκρου. Η πολυετής εμπειρία του στην αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων και παθήσεων του άνω άκρου και οι επιστημονικές γνώσεις του, εξασφαλίζουν την βέλτιστη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Virtual personal assistant from Los Angeles supports companies with administrative tasks and handling of office organizational issues.